• 06-18102251
  • info@sengacoaching.nl
  • Tekstgrootte:

Training

Training 'Intu├»tief coachen met het Krachtstenenspel' 

Het Krachtstenenspel (www.krachtstenenspel.nl) is ontwikkeld door Saskia de Ruiter. Het spel bevat spelvormen waarin de elementen en de stenen hun eigen verhaal hebben voor wie het spel speelt. Om de vele lagen en mogelijkheden die deze werkvorm in zich draagt optimaal en verantwoord in te kunnen zetten, volg je een training van twee dagen. Tussen de eerste en tweede trainingsdag zit 3 weken tijd.
Tijdens de training maak je kennis met en ervaar je de diverse spelelementen die je kunt inzetten in jouw werkveld. Door het spel op deze manier te ervaren en de thema's te doorleven, ontstaan nieuwe inzichten en verbindingen. Zo komen spel, de werking van de edelstenen en theorie bij elkaar tot een krachtig geheel.
Na de eerste trainingsdag kun je al gaan oefenen met de basis van het Krachtstenenspel. Je krijgt tijdens en tussen de trainingsdagen ruim de tijd om vertrouwd te raken met het spel en de edelstenen. Na afronding van de trainingsdagen en van de thuisopdrachten, ontvang je jouw persoonlijke deelnamebewijs aan deze training. Je kunt dan de verschillende spelvormen inzetten op de manier die het beste bij jou past. Je verstaat de taal van de edelstenen en weet deze te vertalen in de praktijk. Voor deze training heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Ervaring op het gebied van coaching is wel gewenst.

Planning training voorjaar 2019: 17 juni en 8 juli
Voorkeur voor andere datums? Laat het me weten!
Inschrijven training
Locatie:
Tiel
Over prijs en tijd lees je hier

 

Jeugdcoaching

Een luisterend oor voor kinderen en jongeren die hun verhaal en vraag aan me kwijt willen. Een oog voor wat er speelt. Handreikingen om zelf weer verder te kunnen in een situatie.

Jeugdcoaching

Volwassenencoaching

In onze gesprekken kun je delen wat  jou bezighoudt. Vanuit diverse invalshoeken kijk ik met je mee en nodig je uit daarin mee te kijken. Zo kan een nieuwe visie ontstaan die verrassende inzichten oplevert.

Volwassenencoaching

Workshops en Training

Voor professionals die coachend met kinderen en/of volwassenen werken. Voor ieder die van reflectief schrijven houdt: Mijmerschrijven met mijn boek 'LevensLicht'. Kijk voor het aanbod onder Workshops.

Workshops en Training