• 06-18102251
  • info@sengacoaching.nl
  • Tekstgrootte:

Workshops

Mijmerschrijven met 'LevensLicht'

Een moment voor jezelf en voor wat jou bezighoudt. In alle aandacht en in alle rust. In een kleine groep of als je liever alleen bent in je eentje. We kijken naar thema's uit mijn gedichtenbundel 'LevensLicht'. Je gaat mijmerschrijven over wat deze dag aan je voorbij komt. Over wat zich roert in jouw binnenste en wat naar buiten wil. Jouw verhaal krijgt woorden op papier. En als het voor je past geef je die woorden een stem. Je deelt wat je wilt delen en je bewaakt wat je wilt bewaren. Jij voelt wat past. Een dag waarin woorden verhelderend oplichten en die je als leeflichtjes in je hart kunt meenemen.

Een Mijmerschrijfmoment voor jezelf wordt in onderling overleg gepland.
Locatie: Tiel
Over prijs en tijd lees je hier

Wil je het boek bestellen of een Mijmerschrijfmoment ervaren? Stuur me een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Licentieworkshop COACHEE!

Met het COACHEE!-spel, ontwikkeld door Jeannette van Kuik-Stam, heb je zoveel méér in handen dan alleen een spel. Het is een duurzaam stuk gereedschap voor ieder die op een coachende manier met kinderen en jongeren werkt. En waar de inzet van COACHEE! vooral toe uitnodigt is het gebruik ervan te integreren binnen jouw manier van begeleiden.
Om het spel in te kunnen zetten is een spellicentie nodig die je na het volgen van de workshop ontvangt. Je stapt in een interactieve dag die bestaat uit spelenderwijs leren over en mét het COACHEE!-spel. Wil je het spel (à € 85,00 excl.btw) meteen na de workshop mee naar huis nemen? Geef het aan bij je inschrijving, dan zorg ik dat het voor je klaar staat! 

Planning najaar 2019: 9 oktober
Inschrijven workshop
Locatie:
Tiel
Over prijs en tijd lees je hier

Intuïtief coachen met het Krachtstenenspel

Een diepgaande, ervaringsgerichte tweedaagse training waarin de werking van edelstenen en het Krachtstenenspel centraal staan. Lees hier meer. 

 

Jeugdcoaching

Een luisterend oor voor kinderen en jongeren die hun verhaal en vraag aan me kwijt willen. Een oog voor wat er speelt. Handreikingen om zelf weer verder te kunnen in een situatie.

Jeugdcoaching

Volwassenencoaching

In onze gesprekken kun je delen wat  jou bezighoudt. Vanuit diverse invalshoeken kijk ik met je mee en nodig je uit daarin mee te kijken. Zo kan een nieuwe visie ontstaan die verrassende inzichten oplevert.

Volwassenencoaching

Workshops en Training

Voor professionals die coachend met kinderen en/of volwassenen werken. Voor ieder die van reflectief schrijven houdt: Mijmerschrijven met mijn boek 'LevensLicht'. Kijk voor het aanbod onder Workshops.

Workshops en Training