• 06-18102251
  • info@sengacoaching.nl
  • Tekstgrootte:

Workshops

COACHEE! in alle elementen

Met het COACHEE!-spel, ontwikkeld door Jeannette Stam, heb je zoveel méér in handen dan alleen een spel. Het is een duurzaam stuk gereedschap voor ieder die op een coachende manier met kinderen en jongeren werkt. En waar de inzet van COACHEE! vooral toe uitnodigt is het gebruik ervan te integreren binnen jouw manier van begeleiden.
Om het spel in te kunnen zetten is een spellicentie nodig die je na het volgen van de workshop ontvangt. Je stapt in een interactieve dag die bestaat uit spelenderwijs leren over en mét het COACHEE!-spel. De vele elementen die het spel biedt komen in allerlei facetten aan bod.  
Je bent van harte welkom wanneer je de spellicentie wilt behalen, maar óók als je licentiehouder bent en wat extra COACHEE!-vlieguren wilt maken. 
Wil je het spel (à € 85,00 excl.btw) meteen na de workshop mee naar huis nemen? Geef het aan bij je inschrijving, dan zorg ik dat het voor je klaar staat! 

Planning najaar 2018: 12 december.
Planning voorjaar 2019: 30 januari, 5 april, 28 juni.
Voorkeur voor een andere datum? Laat het me weten!
Inschrijven workshop
Locatie:
Tiel (in overleg op locatie)
Over prijs en tijd lees je hier

Aan de slag Dag voor (startende) kindercoaches

Een dag vol speelruimte om bezig te zijn met geleerde óf nieuwe werkvormen en hier meer vertrouwd in te raken. Wanneer je een werkvorm inzet is alles wat jij hier zelf in hebt ondervonden een waardevolle factor. Met jouw eigen ervaringen in werkvormen ontwikkel je ook jouw authentieke manier van coachen. En juist die manier, die zo eigen is aan jou trekt de cliënten aan die bij je passen. We gaan 'aan de slag' met diverse werkvormen en uiteraard is er ruimte voor inbreng van de deelnemers.

Planning voorjaar 2019: 6 maart.
Voorkeur voor een andere datum? Laat het me weten!
Inschrijven workshop
Locatie: Tiel (in overleg op locatie)
Over prijs en tijd lees je hier

 

 

 

Mijmerschrijven met 'LevensLicht'

Een moment voor jezelf en voor wat jou bezighoudt. In alle aandacht. In alle rust. In een kleine groep of als je liever alleen bent in je eentje.
We kijken naar thema's uit mijn boek 'LevensLicht'. Je gaat mijmerschrijven over wat deze dag aan je voorbij komt. Over wat zich roert in jouw binnenste en wat naar buiten wil. Jouw verhaal krijgt woorden op papier. En als het voor je past geef je die woorden een stem. Je deelt wat je wilt delen, je bewaakt wat je wilt bewaren. Jij voelt wat pas. Een dag waarin woorden verhelderen oplichten en die je als leeflichtjes in je hart meeneemt.

Planning voorjaar 2019: 15 januari, 15 maart, 15 mei, 21 juni.
Voorkeur voor een andere datum? Laat het me weten!
Locatie: Tiel (op verzoek op locatie)

Wil je het boek bestellen of heb je interesse in de workshop? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Intuïtief coachen met het Krachtstenenspel

Een diepgaande, ervaringsgerichte training waarin de werking van edelstenen en het Krachtstenenspel centraal staan. Lees hier meer. 

Luisteren naar de elementen

Aarde, water, vuur en lucht; 4 oerkrachten die we zowel buiten als in onszelf ervaren. Tijdens deze workshop verkennen we uitgebreid de (wissel)werking van deze elementen binnen de psyche. Welke boodschap heeft ieder element voor ons? Je maakt kennis met het luisteren naar de onderstroom van de elementen. Zo ontdek je waar je op kunt letten wanneer je ergens 'ruis' op de lijn ervaart en welke beweging je hierin kunt maken.
Deze dag heeft een praktische invulling. Door het verbinden van theorie, voorbeelden en oefeningen raak je thuis in deze materie en kun je patronen bij en tussen mensen  herkennen. Handig op vele fronten, vooral ook in je begeleiding van kinderen en ouders.

Deze workshop wordt op verzoek en op maat aangeboden.
Ik hoor graag van je wanneer je een groep van minimaal 4 deelnemers hebt. 
Inschrijven workshop
Locatie: Tiel (op verzoek op locatie)
Over prijs en tijd lees je hier

 

 

 

Jeugdcoaching

Een luisterend oor voor kinderen en jongeren die hun verhaal en vraag aan me kwijt willen. Een oog voor wat er speelt. Handreikingen om zelf weer verder te kunnen in een situatie.

Jeugdcoaching

Volwassenencoaching

In onze gesprekken kun je delen wat  jou bezighoudt. Vanuit diverse invalshoeken kijk ik met je mee en nodig je uit daarin mee te kijken. Zo kan een nieuwe visie ontstaan die verrassende inzichten oplevert.

Volwassenencoaching

Workshops en Training

Voor professionals die coachend met kinderen en/of volwassenen werken. Voor ieder die van reflectief schrijven houdt: Mijmerschrijven met mijn boek 'LevensLicht'. Kijk voor het aanbod onder Activiteiten.

Workshops en Training