• 06-18102251
  • info@sengacoaching.nl
  • Tekstgrootte:

Volwassenencoaching

Volwassenencoaching

Merk je dat het soms gewoon niet gaat zoals je wilt en ben je op zoek naar meer balans of rust in je leven? Zou je de ander of jezelf gewoon eens beter willen begrijpen? Ben je het (zelf)vertrouwen even kwijt? Gewoon wat voorbeelden waarover je contact kunt opnemen en waar we naar kunnen kijken.
Soms kunnen gedachten ongemerkt een vlucht nemen in je hoofd en jou saboteren op het punt te komen waar je wilt zijn. Welke route hebben jouw gedachten? Nemen ze telkens dezelfde wending waardoor je het gevoel hebt niet vooruit te komen? Zo heeft iemand die geregeld achterom kijkt vaker kans ergens tegenaan te lopen dan iemand die met openheid kijkt naar wat zich nu aandient.
Kortom, heb je behoefte aan verandering in een situatie waarbij je een andere invalshoek kunt gebruiken en ben je bereid om naar jezelf te kijken? Voel je welkom!

Een prachtige (en krachtige!) werkvorm die ik inzet om naar een stuatie, wens of vraagstelling te kijken is het Krachtstenenspel. Het is een spel waarin de elementen en de stenen hun eigen verhaal hebben voor wie het spel speelt. Laat jezelf verwonderen in één sessie met een speeltijd van ongeveer 1,5 uur. Je kunt een sessie met het Krachtstenenspel ook cadeau doen!

 

Klankbord bij kanker

Wil je je gehoord voelen in je verdriet of je vragen of het-allenaal-even-niet-weten? Vanuit mijn persoonlijke ervaring in een traject van borstkanker en alles wat daarbij komt kijken, óók voor gezinsleden, kan ik er voor je zijn wanneer je in een vergelijkbare situatie zit. Neem gerust contact met me op als je denkt dat ik ook maar iets kan betekenen in jouw proces.

Mentoring van collega kindercoaches

Met collega’s van gedachten wisselen is waardevol. Wil je als kindercoach méér dan gedachten wisselen in de vorm mentoring? Voel je welkom! Ik vervul met liefde de rol van een betrokken 'oude raadgever' (jawel, dit is hoe het woord mentor uitgelegd wordt als je het opzoekt). We creëren ruimte om in een vertrouwelijke sfeer te delen over wat jou bezighoudt in jouw proces. Hierin kijk ik met je mee, voel aan waar de hobbels in de weg zitten en deel vanuit mijn levens- én kindercoachervaringen. Met onze gebundelde krachten (her)pak jij de richting die bij je past. Neem vrijblijvend contact op om samen te bespreken hoe we hier invulling aan geven.

Jeugdcoaching

Een luisterend oor voor kinderen en jongeren die hun verhaal en vraag aan me kwijt willen. Een oog voor wat er speelt. Handreikingen om zelf weer verder te kunnen in een situatie.

Jeugdcoaching

Volwassenencoaching

In onze gesprekken kun je delen wat  jou bezighoudt. Vanuit diverse invalshoeken kijk ik met je mee en nodig je uit daarin mee te kijken. Zo kan een nieuwe visie ontstaan die verrassende inzichten oplevert.

Volwassenencoaching

Workshops en Training

Voor professionals die coachend met kinderen en/of volwassenen werken. Voor ieder die van reflectief schrijven houdt: Mijmerschrijven met mijn boek 'LevensLicht'. Kijk voor het aanbod onder Workshops.

Workshops en Training