• 06-18102251
  • info@sengacoaching.nl
  • Tekstgrootte:

header-levenslicht

Over LevensLicht

Behalve dat ik het heerlijk vind om te werken als coach bij grote en kleine levensvragen, geniet ik vooral ook van het feit dat ik het leven mag leven als vrouw, moeder, partner, dochter, zus, vriendin. De facetten van al deze rollen raken levensthema’s die we met elkaar delen. Hierover schrijven loopt als een rode draad door mijn leven. Al spelend met woorden krijgen gedachten en gevoelens een plek in gedichten.
Toen het leven mij even stil zette werd duidelijk dat een stille wens geleefd wilde worden. Er zijn momenten in het leven die dromen wakker schudden. En hoewel het nooit mijn bedoeling is geweest om borstkanker leidend te laten zijn in het boek, was het proces er omheen wel leidend naar de realisatie van dit boek.
Deze bundel is geboren uit mijn liefde voor het leven. Het leven dat vraagt om kwetsbaarheid, moed en leiderschap te tonen. Vaak hield ik mijn woorden bij me, zodat ‘niemand er iets van kon vinden’. Maar moed raakt daar soms moedeloos van. En leiderschap gaat lijden.
Dit is de vorm hoe ik wil delen in de wereld. Omdat die stille droom fluisterde dat mensen er iets aan zouden hebben. Dat er herkenning zou kunnen zijn tijdens het lezen over processen van onzekerheid achter je willen laten, hardnekkige patronen het hoofd bieden, de weg van je hart volgen, verdriet om afscheid en bovenal Vertrouwen in het Leven hebben of hervinden.
En herkenning doet iets met mensen, het verbindt. Herkenning verandert niets aan een situatie op zich, maar wellicht kan er een andere kijk met nieuwe inzichten ontstaan.

Wil je het boek bestellen?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, adres, postcode en woonplaats. En het aantal exemplaren.

De kosten van het boek bedragen € 12,95 en de verzendkosten als brievenbuspakket zijn € 4,25.

Lees ook over de workshop Mijmerschrijven met LevensLicht

Levenslicht