• 06-18102251
  • info@sengacoaching.nl
  • Tekstgrootte:

header-levenslicht

Over 'LevensLicht'

Behalve dat ik het heerlijk vind om te werken als coach bij grote en kleine levensvragen, geniet ik ook van het feit dat ik al schrijvend een weg kan vinden in situaties die zich aandienen in het leven. Situaties met levensthema’s die we met elkaar delen. Al spelend met woorden krijgen gedachten en gevoelens een plek in gedichten.
Toen het leven mij even stil zette werd duidelijk dat een stille droom geleefd wilde worden. Er zijn momenten in het leven die dromen wakker schudden. De diagnose borstkanker was zo'n moment voor mij.
Deze bundel is geboren uit mijn liefde voor het leven. Het leven dat vraagt om kwetsbaarheid, moed en leiderschap te tonen. Vaak hield ik mijn woorden bij me, zodat ‘niemand er iets van kon vinden’. Maar moed raakt daar soms moedeloos van. En leiderschap gaat lijden. In 'LevensLicht' lees je over loyaliteit, hardnekkige patronen het hoofd bieden, de weg van je hart volgen, verdriet om afscheid en over vertrouwen in het Leven hebben of hervinden.

Wil je het boek bestellen?
Dat kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, adres, postcode & woonplaats en het aantal gewenste exemplaren.
De kosten van het boek bedragen € 12,95. Bij bezorging via post komen daar de verzendkosten bij.

Wil je een verkennende verdiepingsslag voor jezelf maken aan de hand van 'LevensLicht'?
Kijk dan eens of 'Mijmerschrijven met LevensLicht' iets voor jou is.

Levenslicht