• 06-18102251
  • info@sengacoaching.nl
  • Tekstgrootte:

header-oversengacoaching

Over Agnes en Senga Coaching

Als kind had ik dromen en wensen. Dromen om bij weg te mijmeren en wensen die gerealiseerd wilden worden.
Binnen Senga Coaching geef ik met kindercoaching een duidelijke invulling aan de wens om met en voor kinderen te werken. Het fascineert me telkens weer hoe enthousiast een kind is als het weet krijgt van ongekende mogelijkheden en wanneer er bewustzijn groeit.
Senga Coaching is er uiteraard ook voor jongeren en volwassenen. Want op elke leeftijd kunnen zich situaties voordoen die méér van je vragen dan waar je tot dan toe bekend mee was. Als je zo’n nieuwe situatie het hoofd wil bieden, vraagt dit iets van je. Je mag over jouw 'grens met het bekende’ heen gaan, kennismaken met iets ongekends. Dat kan best spannend zijn en dat is logisch. Dit heb ik aan den lijve ondervonden toen in 2015 borstkanker bij mij werd geconstateerd. Ik stapte het onbekende in, vol vertrouwen. Het vuur van mijn dromen en wensen werd flink aangewakkerd en nog meer gedreven dan voorheen ga ik voor de keuzes die ik maak. Vanuit mijn ervaringen kan ik ook voor mensen die met een vergelijkbare situatie geconfronteerd worden een klankbord zijn.
Weten wat je niet (meer) wilt, is nog niet altijd weten wat je wél wilt. Daarom kan het prettig zijn hier samen met een ander duidelijkheid in te vinden. Als ik diegene ben, dan ervaar je in ons contact rust, warmte, betrokkenheid, zachtzinnige opmerkzaamheid, de essentie raken en vooral ook humor. Waar het voor mij om gaat is de verbinding waarin wezenlijke dingen aan het licht mogen komen. Met open hart en open blik in contact zijn. 
De inspiratie voor dit werk haal ik uit hoe ik het leven leef, uit de warme reacties tijdens de sessies en workshops, uit de lichtjes in de ogen tegenover me en uit de samenwerking met collega-coaches.

Welkom

Agnes Goudsmits

Voel je welkom contact op te nemen als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen, Agnes
 

 

Aandacht

Je bent welkom, er is aandacht voor jouw verhaal en voor wat jou bezighoudt. Met aandacht betrokken zijn bij jouw proces, in alles wat daarbij hoort, door alle betrokkenen. Dát doet veel.

Luisteren

Ik luister naar je en ben een klankbord voor je. De woorden gaan heen en weer. We luisteren naar elkaar. Ook in de stilte is er genoeg te horen. En als je met aandacht luistert, hoor jij jezelf jouw ontdekkingen doen.

Ontdekken

De manier waarop je met iets wilt omgaan, ligt al besloten in je. Soms in een ongekend gebied. Als je luistert naar jouw stem en jouw wens met aandacht welkom heet, ontdek je ongekende mogelijkheden in jezelf.

Veerkracht

De kennismaking met jouw ongekende mogelijkheden levert je veerkracht op. En hiermee kom je weer verder. Als je telkens weer een stukje ont-wikkelt van wat je in je hebt, ga je steeds meer van jezelf kennen.