• 06-18102251
  • info@sengacoaching.nl
  • Tekstgrootte:

header-werkwijze

Werkwijze

Als mensen delen we vele thema's met elkaar. Tegelijkertijd is ook ieder mens uniek en daarom werk ik niet via een standaard protocol. Bij ieder past een ‘eigen plan’ en dit stem ik telkens weer opnieuw af. De wijze waarop ik werk is met aandacht, openheid, verwondering, respect, vertrouwen. Op die manier ben ik vanuit mijn eigen mens-zijn een authentieke spiegel voor wie bij me zit.  
Wanneer we samen duidelijk hebben waar we naar toe gaan werken, blijft dit als rode draad in het traject meelopen. Ik volg je in jouw proces en kijk mee met een brede blik vanuit opgedane kennis en inzichten uit o.a. de psychologie van C.G. Jung, systemisch werk, talentgedreven werken, NLP. Wat ik inzet binnen mijn werkwijze zijn gesprek, spel, creatieve werkvormen en last but not least een flinke portie intuïtie en ervaring.
Bij kinderen en jongeren zorgt het COACHEE!-spel voor een creatieve manier van begeleiding en al spelend ontstaan er inzichten of dienen oplossingen zich aan.
Het Krachtstenenspel is een prachtige werkvorm voor alle leeftijden. Telkens weer besef ik hoe mooi het is om getuige te mogen zijn van de verwondering over de inzichten na een Krachtstenenspelsessie.

Hoofd - Hart - Hand(el)en

Waarom we aan de slag gaan met creatieve werkvormen, gesprek, spel, oefeningen en beweging? De combinatie zorgt ervoor dat zowel hoofd, hart als hand(el)en worden aangesproken. Het denken en voorstellingsvermogen, emoties en het voelen, het willen en doen komen zo allemaal aan bod.
Zo maken we stappen, want bij leren in en van het leven doen zowel je hoofd als je lijf mee.

Om ook eens te bekijken: